ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΩΜΑΤΟΣ BRAUN CRUZER6 BODY

56.60
CRUZ6BODY
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
  • Pinterest

logo

cruZer 6 body

cruZer body: Η τέλεια μηχανή αφαίρεσης των τριχών του σώματος που θα ανεβάσει την εμφάνισή σας - και στην περιοχή του εφηβαίου

 

Για τους άνδρες σε όλον τον κόσμο, το manscaping, δηλαδή η περιποίηση των τριχών του σώματος, έχει γίνει ένα φυσιολογικό μέρος της ρουτίνας περιποίησης. Το cruZer6 body είναι η ιδανική μηχανή αφαίρεσης τριχών του σώματος αν θέλετε να δοκιμάσετε μια πιο καθαρή, φρέσκια εμφάνιση με ξυρισμένο θώρακα ή περιποιημένες μασχάλες. 
Ως συσκευή 2-σε-1 προσφέρει την τέλεια λύση συνδυάζοντας τα καλύτερα από τους δύο κόσμους σε ένα εργαλείο, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να αλλάξετε εύκολα από τη λειτουργία ψαλιδίσματος στο ξύρισμα με ένα απλό άγγιγμα με το δάκτυλό σας. Είναι κατάλληλη για όλες τις περιοχές του σώματος - από τον θώρακα και την κοιλιά έως τις μασχάλες και τους ώμους... καθώς και την περιοχή του εφηβαίου! Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία υγρής και στεγνής λειτουργίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια τη μηχανή αφαίρεσης τριχών του σώματος cruZer6 στο ντουζ ώστε να μη χρειάζεται πλέον να καθαρίσετε τις τρίχες από το πάτωμα.


Βασικά χαρακτηριστικά του cruZer body

 

cruZer body

 

 

 

cruzer body extra small trimming

1. Ισχυρή μηχανή ψαλιδίσματος

Κόψτε την τριχοφυΐα του σώματος με τρεις ρυθμίσεις μήκους με τη μηχανή ψαλιδίσματος για το σώμα

Ειδικά σχεδιασμένο για την περιποίηση του σώματος, το cruZer6 body συνοδεύεται από στοιχείο ψαλιδίσματος λεπτομερειών που διαθέτει μικρότερα δόντια ψαλιδίσματος από τις περισσότερες μηχανές ψαλιδίσματος για τα γένια που κυκλοφορούν στην αγορά. Αυτό το εξάρτημα ψαλιδίσματος για λεπτομέρειες ελαχιστοποιεί τα κοψίματα και τις αμυχές και διαθέτει πρόσθετη ευαίσθητη χτένα για βελτιωμένη ασφάλεια κατά το ψαλίδισμα σε ευαίσθητες περιοχές όπως οι μασχάλες ή την περιοχή του εφηβαίου. Οι τρεις χτένες ψαλιδίσματος της μηχανής αφαίρεσης τριχών του σώματος, σας επιτρέπει να επιλέξετε το ιδανικό μήκος για την τριχοφυΐα του σώματός σας (0,6mm, 3mm & 8mm).

 

cruzer body Υγρό ξύρισμα

2. Υγρό ξύρισμα

Το πιο απαλό βαθύ ξύρισμα με ενσωματωμένες λεπίδες Gillette Fusion

Εξοπλισμένο με την προηγμένη τεχνολογία ξυρίσματος της Gillette με πέντε ειδικά ευθυγραμμισμένες λεπίδες, το cruZer6 body σας χαρίζει ένα βαθύ και απαλό ξύρισμα χωρίς καμία ταλαιπωρία. Επειδή οι λεπίδες είναι τοποθετημένες σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, βοηθούν στη μείωση της πίεσης και σας προσφέρουν μέγιστη άνεση ξυρίσματος με ελάχιστο ερεθισμό του δέρματος. Η λειτουργικότητα υγρού ξυρίσματος της μηχανής αφαίρεσης τριχών του σώματος σας επιτρέπει να ξυρίζετε ακόμη και μεγαλύτερες περιοχές γρήγορα και μόνο με ένα πέρασμα για μέγιστη ευκολία και καλύτερα αποτελέσματα ξυρίσματος.

 

cruzer body ψαλίδισμα και ξύρισμα με τη μία

2-σε-1 Ψαλίδισμα και ξύρισμα

Μοναδικός συνδυασμός λειτουργίας - ψαλίδισμα και ξύρισμα με τη μία

Με τον μοναδικό συνδυασμό λειτουργίας του, η μηχανή αφαίρεσης τριχών του σώματος cruZer6 σας επιτρέπει να ψαλιδίσετε και να ξυρίσετε με τη μία. Το ψαλίδισμα και το βαθύ ξύρισμα της τριχοφυΐας του σώματος με μία γρήγορη κίνηση κάνει το ξύρισμά σας πολύ πιο γρήγορο και με λιγότερη προσπάθεια, και σας προσφέρει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να κάνετε τα πράγματα που σας αρέσουν.

 

cruzer body Σχεδιασμός

Σχεδιασμός

Εργονομικός σχεδιασμός για περιποίηση ΟΛΩΝ των περιοχών του σώματος

Το cruZer6 body έχει σχεδιαστεί ειδικά για την περιποίηση του σώματος. Η μοναδική εργονομία του σας επιτρέπει να ξυρίσετε με άνεση όλα τα σημεία του σώματος και επίσης να περιποιηθείτε τις δύσκολες περιοχές όπως τους ώμους. Ανεξάρτητα από την εμφάνιση που θέλετε να πετύχετε, αυτή η στιλάτη μηχανή αφαίρεσης τριχών του σώματος σας προσφέρει το ιδανικό κράτημα για κάθε στιλ.

 


Επιπλέον χαρακτηριστικά:
• Υγρή και στεγνή λειτουργία - Χρήση στο ντουζ
• Ενδεικτική λυχνία LED φόρτισης
• Πλήρως ασύρματη λειτουργία
• Ειδική αγώγιμη βάση φόρτισης
• 50 λεπτά χρήσης σε πλήρη φόρτιση

 
 
 

 

Περιεχόμενα συσκευασίας

box  
Ισχυρό σύστημα ψαλιδίσματος

Ισχυρό σύστημα ψαλιδίσματος

 

yes  
Λεπίδα Gillette fusion

Λεπίδα Gillette fusion

 

yes  
Ψαλίδισμα και ξύρισμα με μία κίνηση

Ψαλίδισμα και ξύρισμα με μία κίνηση

 

yes  
Επαναφορτιζόμενη

Επαναφορτιζόμενη

 

yes  
Ασύρματη λειτουργία

Ασύρματη λειτουργία

 

50 λεπτά  

Λειτουργεί στο ντουζ

 

yes  

3 εξαρτήματα ψαλιδίσματος

 

yes  

Μαλακή λαβή

 

yes  

Ενδεικτική λυχνία LED φόρτισης

 

yes  

Χρόνος φόρτισης μπαταρίας

 

14 ώρες  

Βάση φόρτισης

 

yes  

Κρεμάστρα για το ντουζ

 

yes  

Μαλακή θήκη

 

yes no

+ Επιπλέον λεπίδα Gillette fusion

 

yes no

Λήψη οδηγιών χρήσης

download  

Εξαρτήματα Υψηλών Επιδόσεων

find  
 

cruZer6
body

ΔΥΟ (2) ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ