Όροι Χρήσης

Η τελευταία δημοσίευση στην σελίδα όρων χρήσης του i-Home έγινε την

Παρασκευή 25 Μαϊου 2018 στις 08:00

 

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής πώλησης i-Home. Οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος i-Home συμφωνούν αυτομάτως με το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι όροι χρήσης υπόκεινται στους νόμους του Ελληνικού κράτους. Κάνοντας χρήση του i-Home σημαίνει ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους χρήσης τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά:

1.Το λογισμικό περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του i-Home που έχουν εισαχθεί και πρόκειται να εισαχθούν σε αυτό ανήκουν σε αποκλειστικότητα στο i-Home και έχουν την προστασία των ελληνικών, κοινοτικών και διεθνών νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Διατίθενται στους επισκέπτες της ιστοσελίδας για προσωπική μη εμπορική χρήση και όχι για κερδοσκοπικούς σκοπούς. 

2.Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του i-Home ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

3.Το i-Home δεν δηλώνει σε καμία περίπτωση ότι οι πληροφορίες που βρίσκονται στα έγγραφα που αναρτώνται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό. Κάθε τέτοιο έγγραφο και σχετική γραφική απεικόνιση παρέχεται "ως έχει" και "όπως είναι διαθέσιμο¨ χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους. Το i-Home δεν φέρει καμία ευθύνη όπως επίσης και υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που μπορεί να προκύψει από την χρήση του κόμβου.

4.Ενδεχομένως στο i-Home να υπάρχουν δεσμοί προς άλλους δικτυακούς τόπους τους οποίους δεν ελέγχει το i-Home τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών, τους όρους χρήσης κλπ. Το i-Home σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για την ποιότητα, καταλληλότητα, λειτουργικότητα ή νομιμότητα τέτοιων δικτυακών τόπων. Είναι αμοιβαίως αποδεκτό ότι οι χρήστες παραιτούνται οποιoνδήποτε νομικών διεκδικήσεων κατά του i-Home σε σχέση με αυτούς τους δικτυακούς τόπους.

5.Το i-Home δημιουργήθηκε και λειτουργεί στην Ελλάδα οπότε καθοδηγείται από την Ελληνική νομοθεσία με ότι αυτό συνεπάγεται για την χρήση του. Εάν κάποιος χρήστης θέλει να έχει πρόσβαση στο i-Home από το εξωτερικό τότε θα πρέπει να ενημερωθεί για τους νόμους της χώρας στην οποία βρίσκεται και έχει την ευθύνη να τους ακολουθεί.

6.Κατά την επίσκεψη σας στις σελίδες του i-Home είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ) προκειμένου να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για τις υπηρεσίες μας. Τα προσωπικά αυτά δεδομένα που δηλώσατε με την συγκατάθεση σας στο i-Home επεξεργάζονται με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και εμπιστευτικότητα και σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 679/2016 (GDPR - Γενικός Κανονισμός του ΕΚ) και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το i-Home και τις συνδεδεμένες ή συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το GDPR μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ. Τέλος συμφωνείτε να σας αποσταλούν τα προϊόντα μας σύμφωνα με τους Τρόπους Πληρωμής και τους Τρόπους Αποστολής καθώς και να επιστρέψετε τα προϊόντα που λάβατε αν επιθυμείτε σύμφωνα με την Πολιτική Ακύρωσης - Επιστροφών.

Οι παραπάνω όροι χρήσης του δικτυακού τόπου του i-Home υπόκεινται στους νόμους του Ελληνικού κράτους. Παρακαλούμε να διαβάζετε συχνά και προσεχτικά όλους τους όρους χρήσης του i-Home προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές τους. Οι αλλαγές στους όρους χρήσης και στο περιεχόμενο μπορούν να γίνουν χωρίς καμία προειδοποίηση.

 
Α.Ε Γ.Ε.ΜΗ.: 122753003000