Πολιτική Ακύρωσης - Επιστροφών - Εγγύηση

Όλα τα ηλεκτρικά προϊόντα του i-Home συνοδεύονται από 1-5 χρόνια εγγύηση ανάλογα με το προϊόν.

Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας/κράτησης και επιστροφής των προϊόντων (DOA), και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί αυτά από το i-Home (ή από τον κατασκευαστή), θα γίνεται αντικατάσταση του είδους με όμοιο ή παρόμοιο καινούριο, αλλιώς σε περίπτωση ελαττωματικής συσκευής όπου ο πελάτης δεν επιθυμεί αντικατάσταση, θα πραγματοποιείται επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, με τον τρόπο που αυτός κατέβαλε την αξία. Ειδικότερα, σε περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας το i-Home θα υποχρεούται να ενημερώσει την εκδότρια Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί εν συνεχεία σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη.

Σημείωση: Αν μια παραγγελία έχει ως τρόπο πληρωμής τραπεζική κατάθεση και ο καταναλωτής δεν καταθέσει το i-Home δύναται να ακυρώσει την παραγγελία εντός 2 εργάσιμων ημερών για λόγους διασφάλισης του αποθέματος των προϊόντων.

Αναλυτικά για να κάνεις επιστροφή ενός προϊόντος:

  • Το προϊόν πρέπει να μην είναι χρησιμοποιημένο και η συσκευασία να είναι κλειστή όπως παρελήφθει από το εργοστάσιο.
  • Η επιστροφή μπορεί να γίνει εντός 14 ημερών με χρέωση του πελάτη (μην ξεχάσεις την αυθεντική απόδειξη αγοράς-δελτίο αποστολής).
  • Επιστροφή χρημάτων γίνεται για την αξία του προϊόντος και όχι των μεταφορικών εξόδων (εκτός σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος οπότε γίνεται πλήρης επιστροφή χρημάτων).
  • Τα έξοδα αλλαγής ή επιστροφής προϊόντος σε περίπτωση ελαττωματικού προίόντος είναι δωρεάν αλλιώς είναι 5 ευρώ για ένα μικρό κουτί έως 2 κιλά και έπειτα ανεβαίνει σύμφωνα με τα κιλά και τον όγκο του προϊόντος.

 

Σε περίπτωση ελαττωματικής ηλεκτρικής συσκευής: 

  • Μπορείς να απευθυνθείς κατευθείαν στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα service της περιοχής σου. Δες όλα τα καταστήματα service για κάθε αντιπρόσωπο/κατασκευαστή εδώ.
  • Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο τηλ. 211 800 1333 και εμείς να παραλάβουμε και να στείλουμε την ηλεκτρική συσκευή στο αντίστοιχο service με δική σου χρέωση.

 

Α.Ε Γ.Ε.ΜΗ.: 122753003000