Πολιτική Ακύρωσης - Επιστροφών - Εγγύηση

Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας/κράτησης και επιστροφής των προϊόντων (DOA), και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί αυτά από το i-Home (ή από τον κατασκευαστή), θα γίνεται αντικατάσταση του είδους με όμοιο ή παρόμοιο καινούριο, αλλιώς σε περίπτωση ελαττωματικής συσκευής όπου ο πελάτης δεν επιθυμεί αντικατάσταση, θα πραγματοποιείται επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, με τον τρόπο που αυτός κατέβαλε την αξία. Ειδικότερα, σε περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας το i-Home θα υποχρεούται να ενημερώσει την εκδότρια Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί εν συνεχεία σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη.

Σημείωση: Αν μια παραγγελία έχει ως τρόπο πληρωμής τραπεζική κατάθεση και ο καταναλωτής δεν καταθέσει το i-Home δύναται να ακυρώσει την παραγγελία εντός 2 εργάσιμων ημερών για λόγους διασφάλισης του αποθέματος των προϊόντων.

Αναλυτικά για να κάνεις επιστροφή ενός προϊόντος:

  • Το προϊόν πρέπει να μην είναι χρησιμοποιημένο και η συσκευασία να είναι κλειστή όπως παρελήφθει από το εργοστάσιο.
  • Η επιστροφή μπορεί να γίνει εντός 14 ημερών με χρέωση του πελάτη (μην ξεχάσεις την αυθεντική απόδειξη αγοράς-δελτίο αποστολής).
  • Επιστροφή χρημάτων γίνεται για την αξία του προϊόντος και όχι των μεταφορικών εξόδων (εκτός σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος οπότε γίνεται πλήρης επιστροφή χρημάτων).
  • Τα έξοδα αλλαγής ή επιστροφής προϊόντος σε περίπτωση ελαττωματικού προίόντος είναι δωρεάν αλλιώς είναι 5 ευρώ για ένα μικρό κουτί έως 2 κιλά και έπειτα ανεβαίνει σύμφωνα με τα κιλά και τον όγκο του προϊόντος.

 

Σε περίπτωση ελαττωματικής ηλεκτρικής συσκευής: 

  • Μπορείς να απευθυνθείς κατευθείαν στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα service της περιοχής σου. Δες όλα τα καταστήματα service για κάθε αντιπρόσωπο/κατασκευαστή εδώ.
  • Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο τηλ. 211 800 1333 και εμείς να παραλάβουμε και να στείλουμε την ηλεκτρική συσκευή στο αντίστοιχο service με δική σου χρέωση.

 Όλα τα ηλεκτρικά προϊόντα του i-Home συνοδεύονται από 2 χρόνια εγγύηση.

Α.Ε Γ.Ε.ΜΗ.: 122753003000