Ταμπλέτες Καθαρισμού Για Καφετιέρες Βραστήρες Swirl AntiCalc 3in1 Oxy-Clean by Melitta

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 8.00
4.29
Έκπτωση: 3.71 (46%)
- 46%
207770
Παράδοση 1 - 3 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 40€
+
  • Pinterest

by

OXY-POWER Active Descaler Tabs

Anti Calc Tabs
Λειτουργία 3 σε 1: αφαλάτωση, καθαρισμός και φροντίδα του μηχανήματος
Οι ταμπλέτες παρέχουν τον τέλειο συνδυασμό αφαλάτωσης και καθαρισμού, προστατεύουν επίσης τα υλικά των συσκευών από ζημιές και συνεπώς επιτρέπουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

  • Οι νέες ταμπλέτες "Anti Calc" 3-σε-1 Swirl Anti Calc προσφέρουν περισσότερο από ένα απλό συνδυασμό αποτελεσματικής αφαίρεσης και στίλβωσης, αλλά ένα υλικό που προστατεύει τις συσκευές σας από υλικές ζημιές.
  • Οι μεμονωμένες ταμπλέτες εξασφαλίζουν εύκολη χρήση για τις μηχανές καφέ και τους βραστήρες σας
  • Ως αποτέλεσμα, οι επιδόσεις της συσκευής σας είναι σαν να ήταν καινούριες
  • Περιεχόμενα ανά συσκευασία: 4 ταμπλέτες

Oxy Power

Εκτός από το οξύ για την αφαίρεση ασβέστου, οι ταμπλέτες περιέχουν επίσης λευκαντικό με ενεργό οξυγόνο για να απομακρύνουν τον αποχρωματισμό και τους λεκέδες. Το αποτέλεσμα καθαρισμού και φροντίδας συμβάλλει στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των συσκευών σας.

 
Το Swirl® Anti Calc Tabs θα κάνει την κουζίνα και τις οικιακές σας συσκευές να λάμπουν! Τα δισκία αφαλάτωσης όχι μόνο αφαιρούν τις ασβεστώσεις. Έχουν επίσης αποτέλεσμα καθαρισμού και φροντίδας, απομακρύνοντας εύκολα τον αποχρωματισμό και τους λεκέδες από τις συσκευές σας, χάρη στην τεχνολογία Oxy Power. Το Swirl® Anti Calc Tabs είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση και ιδιαίτερα κατάλληλο για καφετιέρες, βραστήρες, κανάτες που καθαρίζονται με τρόπο ασφαλή για τα τρόφιμα.
 

Πλεονεκτήματα με μια ματιά

Ταμπλέτες με λειτουργία 3 σε 1 για αφαλάτωση συσκευών, αλλά έχουν και λειτουργία καθαρισμού και φροντίδας για να αυξάνουν τη διάρκεια ζωής των συσκευών

Ατομικές, εύχρηστες ταμπλέτες

Ασφαλή για τρόφιμα

Περιέχει 4 ταμπλέτες (18,5g καθεμία)