Παρακαλώ περιμένετε ...

Τρόποι Πληρωμής

Στο i-Home μπορείς να πληρώσεις με τους παρακάτω τρόπους:

 

Αντικαταβολή
Με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή σε μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σου.

 

πλέον φιλικός και διαδεδομένος τρόπος για συναλλαγές μέσω διαδικτύου. Απλά διάλεξε στο τρόπο πληρωμής της παραγγελίας σου το Paypal και αυτομάτως θα μεταφερθείς στο ασφαλές περιβάλλον του Paypal προκειμένου να κάνεις την πληρωμή σου.

 

Πιστωτική - Χρεωστική Κάρτα μέσω Alpha Bank eCommerce.

Mε πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας (μπορεί να γίνει πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών MasterCard, Visa, Amex, Maestro) μέσω του κέντρου συναλλαγών της Alpha Bank eCommerce και εώς 3 άτοκες δόσεις (μόνο για πιστωτικές κάρτες και για αγορές άνω των 120€). Δες εδώ τον πίνακα με τις κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα των δόσεων της Alphabank. Επίσης μπορείς να πληρώσεις με το νέο ηλεκτρονικό πορτοφόλι (wallet) MasterPass.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer  SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του i-Home διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

 

Α.Ε Γ.Ε.ΜΗ.: 122753003000