ΠΡΕΣΑ - ΣΥΣKΕΥΗ ΙΣΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ BRAUN 3546 Satin Hair 7 ES2 IonTec ST710

56.00
ES2
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
  • Pinterest

logo

 

 Συσκευή ισιώματος Braun ES2 Satin Hair 7

 

 

 

Το πιο υγιεινό ίσιωμα: Συσκευή ισιώματος Satin Hair 7 της Braun

Η συσκευή ισιώματος Satin Hair 7 της Braun με IONTEC έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αποκατάσταση της λάμψης και της υγείας των μαλλιών σας κατά το στιλιζάρισμα.

Η Braun ανήκει στην μεγαλύτερη εταιρία παγκοσμίως για τη φροντίδα των μαλλιών και έχει εισάγει στην αγορά πολλές καινοτόμες εφευρέσεις για τη φροντίδα των μαλλιών. Σε συνεργασία με το DWI (ανεξάρτητο γερμανικό ερευνητικό ινστιτούτο ινών), η Braun έχει ανακαλύψει ότι το ίσιωμα με θερμοκρασίες άνω των 200°C καταστρέφει ανεπανόρθωτα τη δομή των μαλλιών. Πιστοί στο πάθος μας για τη φροντίδα της υγείας των μαλλιών σας, η συσκευή ισιώματος Satin Hair 7 λειτουργεί με ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας έως 200°C και ανώτερη τεχνολογία IONTEC. 

Μπορείτε να δείτε και να νιώσετε τη διαφορά καθώς τα μαλλιά σας αποκτούν λάμψη, γυαλάδα, απαλότητα και υγεία.

Η απόδειξη:


8 στις 10 γυναίκες επιβεβαίωσαν ότι διαπίστωσαν ορατή διαφορά στη λάμψη των μαλλιών τους χρησιμοποιώντας την συσκευή ισιώματος Satin Hair 7 με IONTEC της Braun σε σύγκριση με την συνηθισμένη συσκευή τους.* 

9 στις 10 γυναίκες λένε ότι η συσκευή ισιώματος Satin Hair 7 με IONTEC της Braun κάνει τα μαλλιά τους αισθητά πιο απαλά σε σύγκριση με την συνηθισμένη συσκευή τους.*
“Η ουσία είναι να χρησιμοποιούμε τις σωστές συσκευές για να διατηρούμε τα μαλλιά αληθινά και γεμάτα ζωή. Η συσκευή ισιώματος Satin Hair 7 της Braun έχει κινούμενες πλάκες κάτι που σημαίνει ότι η πίεση που ασκείται πάντα κατανέμεται ομοιόμορφα. Είναι απίστευτα απλή και αποτελεσματική στη χρήση της ακόμη και για όσες δεν έχουν ξαναχρησιμοποιήσει παρόμοιο εργαλείο ισιώματος στο παρελθόν, και το τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο λείο και λαμπερό που αναδεικνύει το συνολικό λουκ.” 
Sascha Breuer, Στιλίστρια κομμώσεων διασημοτήτων

Συσκευή ισιώματος Satin Hair 7 της Braun: Τα τέσσερα απόλυτα σημεία υγιούς ισιώματος

Καινοτομία IONTEC

Καινοτομία IONTEC

Όπως όλες οι συσκευές Satin Hair 7 της Braun η συσκευή ισιώματος Satin Hair 7 της Braun διαθέτει την πρωτοποριακή και καινοτόμα τεχνολογία IONTEC.
Το IONTEC είναι μια μοναδική τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την προστασία της υγείας των μαλλιών σας και συνεπώς για τη διασφάλιση ενός υγιούς στιλιζαρίσματος. Οι πράσινες δέσμες εκτόξευσης ιόντων απελευθερώνουν εκατομμύρια satin ions που προσκολλώνται αποτελεσματικά πάνω στα μαλλιά σας ελκύοντας σωματίδια υγρασίας από τον αέρα καθώς εκτελούν το ίσιωμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα άψογο και εκθαμβωτικά λαμπερό στιλ που αντανακλά την υγεία των μαλλιών σας.
Ισορροπία επιπέδου υγρασίας

Ισορροπία επιπέδου υγρασίας

Τα Satin ions καλύπτουν κάθε τρίχα ξεχωριστά και επανορθώνουν γρήγορα την ισορροπία υγρασίας των μαλλιών σας που συνήθως χάνεται κατά το στιλιζάρισμα με υπερβολική θερμότητα.
Αντιστατικό στιλιζάρισμα

Αντιστατικό στιλιζάρισμα

Η μοναδική τεχνολογία ιόντων της Braun παράγει μία πλούσια ροή satin ions που καλύπτουν κάθε τρίχα. Αυτή η προηγμένη απόδοση ιόντων ενεργεί ως φυσική ενυδάτωση κατά το στιλιζάρισμα, δαμάζοντας τα φριζαρισμένα μαλλιά και τον στατικό ηλεκτρισμό και αφήνοντας τα εκθαμβωτικά λαμπερά και απαλά.
Ακριβής έλεγχος θερμότητας για υγιές στιλιζάρισμα

Ακριβής έλεγχος θερμότητας για υγιές στιλιζάρισμα

Οι συσκευές ισιώματος μαλλιών της Braun έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις επιστημονικές συμβουλές του DWI, ανεξάρτητου γερμανικού ερευνητικού ινστιτούτου ινών. Η συσκευή ισιώματος Satin Hair 7 λειτουργεί με θερμοκρασίες που έχει αποδειχθεί ότι προστατεύουν την υγεία των μαλλιών σας με ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας για διάφορους τύπους μαλλιών (130°C έως 200°C) σε βήματα θερμοκρασίας 5°C. Οπότε μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία σύμφωνα με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.
Προστασία από το σπάσιμο των τριχών

Προστασία από το σπάσιμο των τριχών

Οι εύκαμπτες κεραμικές πλάκες NanoGlide με εξαιρετικά απαλή δομή επιφάνειας γλιστρούν τρεις φορές πιο απαλά από τις συμβατικές κεραμικές πλάκες για να διατηρούν την υγεία της επιφάνειας της τρίχας.
Πατενταρισμένες κινούμενες πλάκες

Πατενταρισμένες κινούμενες πλάκες

Για επιπλέον προστασία, οι πατενταρισμένες κινούμενες πλάκες, που προσφέρουν τριπλάσια απαλότητα από τις συμβατικές πλάκες, μειώνουν σημαντικά την τριβή. Επιπλέον, μία από τις πλάκες στηρίζεται σε ελατήρια και υποχωρεί αν ασκήσετε υπερβολική πίεση κατά το στιλιζάρισμα.
 
 

 

Χαρακτηριστικά:

IONTEC

IONTEC

Η εγγύησή σας για υγιές στιλιζάρισμα

yes
satin ions

satin ions

Αποκαταστήστε την ισορροπία υγρασίας των μαλλιών σας

yes
Ανώτερη απόδοση ιόντων

Ανώτερη απόδοση ιόντων

Δαμάζει τα φριζαρισμένα μαλλιά και τον στατικό ηλεκτρισμό για άμεση απαλότητα

yes
Ακριβής ρύθμιση θερμοκρασίας

Ακριβής ρύθμιση θερμοκρασίας

Ανάλογα με τον τύπο μαλλιών

yes
Κεραμικές πλάκες Nanoglide

Κεραμικές πλάκες Nanoglide

Για τριπλή απαλότητα στην ολίσθηση σε σύγκριση με τις συμβατικές πλάκες

yes
Πατενταρισμένες κινούμενες πλάκες

Πατενταρισμένες κινούμενες πλάκες

Κατανείμετε την πίεση ομοιόμορφα για να αποφύγετε τη φθορά των τριχών

yes
Λεπτές πλάκες

Λεπτές πλάκες

 

24 mm
Ακριβής έλεγχος θερμότητας

Ακριβής έλεγχος θερμότητας

Έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις επιστημονικές συμβουλές του ανεξάρτητου γερμανικού ερευνητικού ινστιτούτου ινών DWI, για την ενεργή προστασία της υγείας των μαλλιών

yes
Χρόνος προθέρμανσης

Χρόνος προθέρμανσης

 

40 δευτερόλεπτα
Αυτόματη απενεργοποίηση

Αυτόματη απενεργοποίηση

 

yes
Καλώδιο 2 μέτρα

Καλώδιο 2 μέτρα

 

yes

Εύρος τιμών θερμοκρασίας

 

130°C-200°C

Βήματα θερμοκρασίας

 

9 (ηλεκτρονικά ανά βήματα 5C)

Λειτουργία μνήμης

 

yes

°C μέγ. λειτουργία / κουμπί ενίσχυσης

 

yes

Cool touch

 

yes

Χρώμα

 

μαύρο

Λήψη οδηγιών χρήσης

download

Εύρεση ανταλλακτικών

find
 

Συσκευή ισιώματος Satin Hair 7

 

ΔΥΟ (2) ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

#menoumeasfaleis

ΑΝΕΠΑΦΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ στο χώρο σου

Λόγω των έκτακτων μέτρων για τον COVID-19 παρατηρούνται καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών.