ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ - ΜΗΧΑΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΓΕΝΕΙΑΔΑΣ BRAUN CRUZER4 FACE

55.00
CRUZER4FACE
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
  • Pinterest

logo

 

cruZer 4 face

Η ξυριστική μηχανή που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας για

μοναδικό και προχωρημένο στιλ στα γένια σας!

 

Αυτή η μοντέρνα μηχανή που συνδυάζει 3-σε-1, ξυριστική μηχανή και μηχανή για στιλιζάρισμα και ψαλίδισμα μεταμορφώνει την τριχοφυΐα του προσώπου σας σε στιλάτα γένια, και σας χαρίζει βαθύ ξύρισμα, ψαλίδισμα στις άκρες ή στιλιζάρισμα στις γωνίες. Το cruZer4 face συνδυάζει με επιτυχία την απόδοση και προηγμένη τεχνολογία της ξυριστικής μηχανής σε στεγνά γένια της Braun με μηχανή για ψαλίδισμα που σας επιτρέπει να στιλιζάρετε και ένα ρυθμιζόμενο εξάρτημα για να κόβετε τη γενειάδα σας σε τέσσερα διαφορετικά μήκη. 

Επιπλέον, η καινοτόμα τεχνολογία σε χρήση σε υγρό και στεγνό δέρμα του cruZer4 face καθιστά τη συσκευή μία βολική ξυριστική μηχανή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντουζ.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βασικά χαρακτηριστικά του cruZer face

cruZer face Βαθύ ξύρισμα

Βαθύ ξύρισμα

Ξυριστική μηχανή πλήρους μεγέθους για αποτελεσματικό βαθύ ξύρισμα...
Το cruZer4 face έχει σχεδιαστεί για να σας χαρίζει έξτρα απαλό βαθύ ξύρισμα με λιγότερα περάσματα. Η κεφαλή της ξυριστικής μηχανής έχει επιπλέον πλάτος που σας επιτρέπει να ξυρίσετε μεγαλύτερες περιοχές ενώ η προηγμένη τεχνολογία SmartFoil πιάνει τις τρίχες που μεγαλώνουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Για να ολοκληρώσετε το τέλειο βαθύ σας ξύρισμα, το ενσωματωμένο σύστημα ευαίσθητο στην αφή προσαρμόζεται απαλά στην πίεση που ασκείτε, χαρίζοντάς σας ένα καθαρό, απαλό δέρμα χωρίς καμία ταλαιπωρία.
cruzer face Ρυθμιζόμενη χτένα

Ψαλίδισμα

Ρυθμιζόμενη χτένα για ψαλίδισμα των τριχών σε τέσσερα διαφορετικά μήκη
Η λειτουργικότητα ψαλιδίσματος του cruZer4 face σάς επιτρέπει να κόβετε τις τρίχες σας στο επιθυμητό μήκος μέσα σε λίγα λεπτά. Η αποσπώμενη χτένα ψαλιδίσματος σάς προσφέρει τέσσερις ρυθμίσεις μήκους από κοντά γένια έως πλήρη γενειάδα (1,2mm, 2,8mm, 4,4mm, 6mm), κάνοντας εξαιρετικά εύκολο το ψαλίδισμα και τη συντήρηση του μήκους της γενειάδας. Το σύστημα ακριβείας της ξυριστικής μηχανής που ασφαλίζει με ένα απλό κλικ διασφαλίζει εύκολη αλλαγή και ασφάλιση της ρύθμισης του μήκους με ένα απλό άγγιγμα με το δάκτυλο χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε ή να αλλάξετε την χτένα. Επιπλέον, η παρεχόμενη χτένα για γένια τριών ημερών αποτελεί την ιδανική λύση για να διατηρείτε χωρίς πρόβλημα το μοντέρνο λουκ σας με γένια λίγων ημερών.
cruzer face Περιστρεφόμενη μηχανή ψαλιδίσματος

Στιλιζάρισμα

Κοπτική μηχανή που περιστρέφεται για να στιλιζάρετε με ακρίβεια το περίγραμμα
Η λειτουργικότητα στιλιζαρίσματος του cruZer4 face είναι εξαιρετικός τρόπος για να φτιάξετε τις λεπτομέρειες του στιλ του προσώπου σας. η ειδική περιστρεφόμενη μηχανή για ψαλίδισμα με δύο πλευρές διευκολύνει την τελειοποίηση των λεπτομερειών στο λουκ του προσώπου σας. Η στενή πλευρά της μηχανής για ψαλίδισμα δημιουργεί ακριβή περιγράμματα σε γραμμές και γωνίες και σχηματίζει σφιχτές καμπύλες στα ιδανικά σημεία, ενώ η πλατιά πλευρά της μηχανής (28mm) κόβει ομοιόμορφα και ψαλιδίζει μεγαλύτερες περιοχές. Χρησιμοποιήστε την πολύ μικρή χτένα ακριβείας της ξυριστικής μηχανής στο πάνω μέρος της στενής μηχανής ψαλιδίσματος για να ψαλιδίσετε μικρότερες περιοχές όπως τις φαβορίτες ή το μουστάκι.
Επιπλέον χαρακτηριστικά:
• Επαναφορτιζόμενη, μόνο ασύρματη λειτουργία
• Φόρτιση σε 1 ώρα για ξύρισμα έως και 30 λεπτά 
• Λειτουργία γρήγορου ξυρίσματος: 5 λεπτά φόρτισης = 1 ξύρισμα
• Ενδεικτική λυχνία LED φόρτισης
• Αυτόματος παγκόσμιος προσαρμογέας τάσης 110-240V
Υγρή και στεγνή χρήση - ακόμη στο ντουζ 
Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το cruZer4 face σε ξηρό ή υγρό περιβάλλον, αυτή η ευέλικτη ξυριστική μηχανή σάς προσφέρει τα καλύτερα στοιχεία και από τους δύο κόσμους. Λόγω του απολύτως στεγανοποιημένου σώματός της, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ακόμη και στο ντουζ, ώστε να μην χρειάζεται να καθαρίσετε τρίχες από το πάτωμα. Και μάλιστα, μπορεί να πλυθεί οπότε μπορείτε εύκολα να την ξεπλύνετε στο τρεχούμενο νερό χωρίς πρόβλημα.

 

 

Περιεχόμενα συσκευασίας

box    
Ξυριστική μηχανή πλήρους μεγέθους

Ξυριστική μηχανή πλήρους μεγέθους

Πιο πλατιά ξυριστική κεφαλή με Smart Foil

yes    
Περιστρεφόμενη μηχανή ψαλιδίσματος

Περιστρεφόμενη μηχανή ψαλιδίσματος

Μηχανή για ψαλίδισμα με δύο πλάτη

yes    
       
      no
Επαναφορτιζόμενη

Επαναφορτιζόμενη

 

yes    
Ασύρματη λειτουργία

Ασύρματη λειτουργία

 

30 λεπτά    
Πλήρης δυνατότητα πλυσίματος

Πλήρης δυνατότητα πλυσίματος

 

yes    

Προστατευτικό εξάρτημα

 

yes    

Γρήγορη φόρτιση για ένα ξύρισμα

 

yes    

 

  no no

Ενδεικτική λυχνία LED φόρτισης

 

yes    

Χρόνος φόρτισης μπαταρίας

 

60 λεπτά    

Παγκόσμια τάση

 

yes    

Λήψη οδηγιών χρήσης

download    

Εξαρτήματα Υψηλών Επιδόσεων

find    
 

cruZer4
face

 

 
     

ΔΥΟ (2) ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ