ΣΕΣΟΥΑΡ ΜΑΛΛΙΩΝ BRAUN Satin Hair 3 HD310

25.00
HD310
Εξαντλήθηκε
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
  • Pinterest

logo 

 Σεσουάρ μαλλιών Braun HD310 Satin Hair 3

 

 

Ανώτερη προστασία για τα μαλλιά σας:

Με τα 1700 Watt το σεσουάρ Satin Hair 3 της Braun είναι το ιδανικό εργαλείο για αποτελεσματικό στέγνωμα και απόλυτη προστασία. Επιλέξτε το μοντέλο HD 330 για μαλλιά με όγκο και μπούκλες ή το HD 310 για όλους τους τύπους μαλλιών. Με τις λειτουργίες για τη βέλτιστη κατανομή θερμότητας, την προστασία από την υπερθέρμανση και το σπάσιμο των τριχών, το σεσουάρ Braun Satin Hair 3 διασφαλίζει ότι τα μαλλιά θα είναι προστατευμένα κατά τη διάρκεια του στιλιζαρίσματος. 

Δημιουργήστε υπέροχα λουκ και στιλιστικά αποτελέσματα με λαμπερά μαλλιά που έχουν υγιή εμφάνιση – με τον εργονομικό σχεδιασμό του, το σεσουάρ Satin Hair 3 είναι εύκολο και βολικό στον χειρισμό από οποιαδήποτε γωνία.

 

 

 

DrySafe

Όλα τα σεσουάρ Satin Hair συγχρονίζουν με τον βέλτιστο τρόπο την κατανομή θερμότητας, τη ροή του αέρα και την ταχύτητα στεγνώματος σε κάθε ρύθμιση για να διασφαλίσουν μια απαλή αλλά αποτελεσματική θερμοκρασία στεγνώματος – εγκεκριμένη από το DWI, ένα ανεξάρτητο γερμανικό ερευνητικό ινστιτούτο ινών. DrySafe κάθε μέρα.
Όγκος

Όγκος

Δημιουργήστε όγκο και προσθέστε ζωντάνια σε κάθε στιλ! Με το ισχυρό προσάρτημα διάχυσης, το σεσουάρ Satin Hair 3 της Braun δημιουργεί όγκο από τις ρίζες, χαρίζοντας στα μαλλιά σας υγιή εμφάνιση και λάμψη. Είτε κοντά και ίσια, είτε μακριά με μπούκλες, τα μαλλιά σας σίγουρα θα ωφεληθούν από τον επιπλέον όγκο.
Ακρίβεια

Ακρίβεια

Πετύχετε το στιλ που θέλετε με απόλυτη ακρίβεια! Η φυσούνα συγκέντρωσης στο σεσουάρ Satin Hair 3 της Braun κατευθύνει τη ροή του αέρα στο τμήμα των μαλλιών που δουλεύετε, έτσι ώστε να έχετε γρήγορα και ακριβή αποτελέσματα στιλιζαρίσματος. Απολαύστε τον έλεγχο της εμφάνισής σας και εξαλείψτε τις φριζαρισμένες τρίχες και τις τρίχες που πετάνε με χειρουργική ακρίβεια!

 

Προστασία από υπερθέρμανση

Προστασία από υπερθέρμανση

Το πίσω μέρος στο σεσουάρ σας Satin Hair 3 της Braun έχει λοξή επιφάνεια σε κλίση 20 μοιρών ώστε να εμποδίζει τα μαλλιά σας να μπλοκάρουν το φίλτρο και έτσι δεν δημιουργείται υπερθέρμανση στο σεσουάρ. Είναι απλή, αλλά ευφυέστατη επιλογή σχεδιασμού που κάνει μεγάλη διαφορά στην υγεία των μαλλιών σας!
Προστασία από ξηρότητα

Προστασία από ξηρότητα

Με την ιδανική τεχνολογία βαθμονόμησης του ανεμιστήρα, τα σεσουάρ Satin Hair 3 της Braun κατανέμουν τη θερμότητα ομοιόμορφα έτσι ώστε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν αποτελεσματικά χωρίς να ξηραίνονται. Η λειτουργία προστασίας από την ξηρότητα αποτρέπει τα επικίνδυνα "σημεία υψηλής θερμοκρασίας" και διασφαλίζει ότι τα μαλλιά σας παραμένουν υγιή και λαμπερά.
Προστασία από το σπάσιμο των τριχών

Προστασία από το σπάσιμο των τριχών

Το εκπληκτικό φίλτρο πλέγματος στο πίσω μέρος από το σεσουάρ Satin Hair 3 της Braun προστατεύει τις τρίχες από το σπάσιμο. Προστατεύει τα μαλλιά σας απ' το να αναρροφηθούν και να μπλεχτούν στο εσωτερικό της συσκευής. Αυτό κάνει το στιλιζάρισμα ακόμη πιο εύκολο – επίσης, μπορείτε εύκολα να βγάλετε το φίλτρο και να καθαρίσετε τη συσκευή.
Εργονομικός χειρισμός

Εργονομικός χειρισμός

Το βάρος στο σεσουάρ Satin Hair 3 της Braun είναι κατανεμημένο με ιδανικό τρόπο ώστε να διασφαλίζεται εύκολη και άνετη χρήση. Είτε θέλετε να δώσετε περισσότερο όγκο στις ρίζες ή να χρησιμοποιήσετε τη φυσούνα συγκέντρωσης για στιλιζάρισμα ακριβείας, το σεσουάρ Satin Hair 3 της Braun είναι το τέλειο εργαλείο στα χέρια σας.

 

1700 Watt

1700 Watt

Η ιδανική ισχύς για απαλό στιλιζάρισμα: στα 1700 Watt το σεσουάρ Satin Hair 3 της Braun στεγνώνει τα μαλλιά σας αποτελεσματικά ενώ προστατεύει την υγεία και τη λάμψη τους. Απολαύστε υπέροχο στιλ που δεν θα προκαλέσει φθορά στα μαλλιά σας και θα σας χαρίσει λαμπερό και υγιές λουκ όποιο στιλ κι αν επιλέξετε!
3 ρυθμίσεις θερμότητας και ροής αέρα

3 ρυθμίσεις θερμότητας και ροής αέρα

Τα μαλλιά σας είναι μοναδικά – η Braun το γνωρίζει και έχει εξοπλίσει το σεσουάρ Satin Hair 3 με 3 ρυθμίσεις θερμότητας και ροής αέρα για να προσαρμόζεται ιδανικά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του τύπου των μαλλιών σας και των στιλιστικών προτιμήσεών σας. Ρυθμίστε τη θερμότητα και τη ροή αέρα για εξαιρετικά αποτελέσματα στιλιζαρίσματος που ταιριάζουν στα μαλλιά σας!
Λειτουργία ψύχους

Λειτουργία ψύχους

Σταθεροποιήστε το στιλ σας! Πατώντας το κουμπί λειτουργίας ψύχους για λίγα δευτερόλεπτα, δροσίζετε τα μαλλιά σας και σταθεροποιείτε το στιλ σας στη θέση του. Η λειτουργία ψύχους προστατεύει επίσης τα μαλλιά σας, εμποδίζοντας τη θερμότητα να παραμείνει στα μαλλιά σας περισσότερο απ' ό,τι χρειάζεται. Η θερμότητα μπορεί να σταματήσει αλλά το στιλ σας θα διαρκέσει περισσότερο!
Αφαιρούμενο φίλτρο

Αφαιρούμενο φίλτρο

Το πατενταρισμένο φίλτρο προστατεύει το σύστημα ροής αέρα από τους ρύπους. Είναι εύκολο να καθαριστεί είτε αφαιρώντας το ή αφήνοντάς στη θέση του και σκουπίζοντάς το. Αυτό διασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το σεσουάρ σας.

 

 

Χαρακτηριστικά:


Μοναδική γωνία φίλτρου 20°

Μοναδική γωνία φίλτρου 20°

Εμποδίζει το φράξιμο του φίλτρου για την αποφυγή της υπερθέρμανσης

yes  
Βέλτιστη τεχνολογία βαθμονόμησης ανεμιστήρα

Βέλτιστη τεχνολογία βαθμονόμησης ανεμιστήρα

Διασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας

yes  
Ειδικά σχεδιασμένο φίλτρο πλέγματος (αφαιρούμενο)

Ειδικά σχεδιασμένο φίλτρο πλέγματος (αφαιρούμενο)

Εμποδίζει το μπέρδεμα των μαλλιών για να αποφευχθεί το σπάσιμο των τριχών

yes  
Εργονομικός σχεδιασμός

Εργονομικός σχεδιασμός

Για άνετη χρήση

yes  
DrySafe

DrySafe

 

yes  
Ρυθμίσεις θερμότητας/ροής αέρα

Ρυθμίσεις θερμότητας/ροής αέρα

 

3  
Λειτουργία ψύχους

Λειτουργία ψύχους

 

yes  
Ισχύς σε Watt

Ισχύς σε Watt

 

1700  
Καλώδιο 2 μέτρα

Καλώδιο 2 μέτρα

 

yes  
Δακτύλιος για κρέμασμα

Δακτύλιος για κρέμασμα

 

yes  

Χρώμα

 

μαύρο  

Λήψη οδηγιών χρήσης

download  

Εύρεση ανταλλακτικών

find  
     
 

 

ΔΥΟ (2) ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

#menoumespiti

ΑΝΕΠΑΦΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ στο χώρο σου

ΠΡΟΣΟΧΗ! Λόγω Covid-19 υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις