Παρακαλώ περιμένετε ...

ΑΠΟΧΥΜΩΤΗΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΤΗΣ Panasonic Vitamin Server MJ-L500 Slow Juicer 45RPM +ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΣΟΡΜΠΕ

ΚΩΔΙΚΟΣ: MJ-L500


Τιμή: 299.00

Κατόπιν Παραγγελίας

ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ!

logo

Panasonic Slow Juicer Vitamin Server MJ-L500

+ εξάρτημα Σορμπέ και Frozen Yogurt!

Νέα επαναστατική σχεδίαση στους αποχυμωτές !

Λειτουργεί μόνο με 45 στροφές /λεπτό !

Ο Panasonic Vitamin Server μετατρέπει τον ανταγωνισμό σε απλά στυπτήρια και ο λόγος είναι γιατί χρησιμοποιεί πατενταρισμένη τεχνολογία χαμηλής ταχύτητας δυο σταδίων.  Στο πρώτο στάδιο πολτοποιεί και στο δεύτερο φυγοκεντρικά βγάζει πλούσιο φυσικό χυμό από φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και όσπρια.

Ο Panasonic Vitamin Server,  λειτουργεί με μόλις 45 RPM (στροφές ανά λεπτό) αντί των 80-100 RPM άλλων πολτοποιητών και αντί 3000~7000 RPM που λειτουργούν οι άλλοι αποχυμωτές και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη λιγότερης θερμότηταςνα μην καταστρέφονται (καίγονται) οι βιταμίνες από τα φρούτα και τα λαχανικά και να δίνει 50% περισσότερο χυμό, σε λιγότερο  χρόνο.

Ο Panasonic Vitamin Server είναι η επόμενη γενιά αποχυμωτών που διατηρεί περισσότερες βιταμίνες και αντιοξειδωτικά προσφέροντας σε σας και την οικογένειά σας καθημερινά και για μια ζωή φρέσκους, φυσικούς, υγιεινούς χυμούς.

Γιατί Panasonic Vitamin Server ;

Ο χυμός περνώντας από το πρώτο στάδιο σταδιακής πολτοποιήσεις  στην συνέχεια φυγοκεντρικά διαχωρίζει και παράγει περισσότερο χυμό με εξαιρετικά μικρό στημένο (ξηρό) πολτό αποβλήτων.

Δείτε τo video στο YouTube

 

Ανθεκτικό μοτέρ

Το ανθεκτικό DC μοτέρ μπορεί να λειτουργεί για 15 λεπτά σε συνεχή λειτουργία. Επίσης, η ασφάλεια είναι εξασφαλισμένη. Το αυτόματο σύστημα ασφαλείας διασφαλίζει ότι ο αποχυμωτής λειτουργεί μόνο όταν είναι κλειστό και υπάρχει σταθερή προσαρμογή.
 
 
Υψηλότερες αποδόσεις
Ο Panasonic Vitamin Server αποδίδει 50% περισσότερο χυμό από ένα απλό κλασσικό αποχυμωτή στο 50% του χρόνου.
Οικονομικός
Πάρτε τη μεγαλύτερη ποσότητα χυμού από τη μικρότερη ποσότητα φρούτων και λαχανικών. Τα υπολείμματα από φλούδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα γλυκά, μαρμελάδες, σούπες, κλπ.
Καλύτερη ποιότητα χυμού
Απολαύστε τα περισσότερα αντιοξειδωτικά, την καλύτερη γεύση και την ανώτερη φρεσκάδα των χυμών σας. Οι χυμοί δεν έχουν αφρό κατά την παραγωγή και δεν διαστρωματώνεται η πυκνότητά τους, κάτι που γίνεται με άλλους αποχυμωτές.
Αυτοκαθαριζόμενος
Στους απλούς αποχυμωτές, το μεγάλο πρόβλημα είναι ο καθαρισμός τους. Ο Panasonic Vitamin Server το μόνο που θέλει αφού τελειώσετε την παραγωγή του αγαπημένου σας χυμού ή θέλοντας να αλλάξετε χυμό, είναι απλά λίγο νερό στην είσοδο πολτοποίησης.
Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, χαμηλή στάθμη θορύβου.
Ο αποχυμωτής Panasonic Vitamin Server λόγω της τεχνολογίας που διαθέτει ελαχιστοποιεί το θόρυβο και κατ' επέκταση την κατανάλωση ρεύματος (μόνο 150Watt).
free

ΔΥΟ (2) ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

   helpline 
   211 800 1333

        10:00-20:00

  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

    ΑΠΟ 100 €

  • μεταφορικα μονο 3,90 € 

    εωσ 100 €

  • εκπτωση 1 €

     με τραπεζικη καταθεση

Skroutz.gr Partner

 421 θετικές αξιολογήσεις    66 τον τελευταίο χρόνο