Παρακαλώ περιμένετε ...

ΣΕΣΟΥΑΡ ΜΑΛΛΙΩΝ BRAUN Satin Hair 7 HD750

ΚΩΔΙΚΟΣ: HD750


Τιμή: 52.00

Κατόπιν Παραγγελίας

logo

 Σεσουάρ μαλλιών Braun HD750 Satin Hair 7 Colour

 

 

Εμποδίζει σε σημαντικό βαθμό την απώλεια υγρασίας κατά το στέγνωμα: 

Το Σεσουάρ Satin Hair 7 Colour της Braun έχει σχεδιαστεί ειδικά για την προστασία των ευαίσθητων, βαμμένων μαλλιών σας. Αποτρέπει τη φθορά λόγω θερμότητας και χαρίζει στα μαλλιά σας τη βέλτιστη προστασία - ενώ παράλληλα παρέχει πλήρη απόδοση στεγνώματος. Το αποτέλεσμα; Τα βαμμένα μαλλιά σας έχουν ζωντανή και υγιή εμφάνιση για περισσότερο καιρό. Για πλούσιες μπούκλες ή λουκ με λεία, ίσια μαλλιά, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό το Σεσουάρ Satin Hair 7 Colour με την συσκευή ισιώματος Satin Hair 7 Colour ή την συσκευή για μπούκλες Satin Hair 7 Colour που σας προσφέρουν το στιλιζάρισμα που χρειάζεστε.

 

Σεσουάρ Satin Hair 7 Colour της Braun: Τα πέντε απόλυτα σημεία για την πιο αποτελεσματική προστασία του χρώματος


Διασφαλίζει υγιές στιλιζάρισμα

Όπως όλες οι συσκευές Satin Hair 7 της Braun το Σεσουάρ Satin Hair 7 της Braun διαθέτει την πρωτοποριακή και καινοτόμα τεχνολογία IONTEC. 
Το IONTEC είναι μια μοναδική τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την προστασία της υγείας των μαλλιών σας και συνεπώς για τη διασφάλιση ενός υγιούς στιλιζαρίσματος. Οι πράσινες δέσμες εκτόξευσης ιόντων απελευθερώνουν εκατομμύρια satin ions που προσκολλώνται αποτελεσματικά πάνω στα μαλλιά σας ελκύοντας σωματίδια υγρασίας από τον αέρα καθώς εκτελούν το ίσιωμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα άψογο και εκθαμβωτικά λαμπερό στιλ που αντανακλά την υγεία των μαλλιών σας.

Διατηρεί την ενυδάτωση των μαλλιών σας

Το Σεσουάρ Satin Hair 7 Colour της Braun δεν αφήνει τα μαλλιά σας ξηρά και αφυδατωμένα. Αντιθέτως: εμποδίζει την απώλεια της υγρασίας κατά το στέγνωμα εμπλουτίζοντας τα μαλλιά σας με μοναδικά satin ions. Αυτά τα αρνητικά φορτισμένα ιόντα επικάθονται πάνω στις θετικά φορτισμένες τρίχες σας, μειώνοντας τα ξηρά φριζαρισμένα μαλλιά, ελκύοντας σωματίδια υγρασίας από τον αέρα και κατευθύνοντάς τα εκεί όπου οι τρίχες τα χρειάζονται περισσότερο.

Αντιστατικό στέγνωμα

Η μοναδική τεχνολογία ιόντων της Braun παράγει μία πλούσια ροή satin ions που καλύπτουν κάθε τρίχα. Αυτή η προηγμένη απόδοση ιόντων ενεργεί ως φυσική ενυδάτωση κατά το στέγνωμα, δαμάζοντας τα φριζαρισμένα μαλλιά και τον στατικό ηλεκτρισμό και αφήνει τα μαλλιά σας εκθαμβωτικά λαμπερά και απαλά.

Προστατεύει τα μαλλιά σας

Το Σεσουάρ Satin Hair 7 Colour της Braun με τη μοναδική λειτουργία Colour Saver διασφαλίζει ότι τα μαλλιά σας στεγνώνουν χωρίς να καούν. Η κεραμική μονάδα φροντίδας διασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και μειώνει τα "σημεία πιο υψηλής θερμοκρασίας", προκαλώντας λιγότερη φθορά στα μαλλιά και το δέρμα του κεφαλιού σας.

Εμποδίζει το ξεθώριασμα του χρώματος

Η τεχνολογία Colour Saver αποκαθιστά την ικανότητα των μαλλιών σας να διατηρούν όλα αυτά τα πολύ σημαντικά μόρια που διατηρούν τις χρωστικές της τρίχας. Έτσι το Σεσουάρ Satin Hair 7 Colour διατηρεί τη ζωντάνια και την υγεία των βαμμένων μαλλιών. Η ειδικά σχεδιασμένη φυσούνα Colour Saver αναμιγνύει ψυχρότερο αέρα με τη ροή ζεστού αέρα και επιτρέπει στα μαλλιά σας να κρυώσουν γρηγορότερα ενώ τα προστατεύει από περιττή φθορά λόγω θερμότητας.

Προστασία από ξηρότητα

Με την ιδανικά βαθμονομημένη τεχνολογία ανεμιστήρα, τα Σεσουάρ Satin Hair 7 Colour της Braun κατανέμουν τη θερμότητα ομοιόμορφα έτσι ώστε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν αποτελεσματικά χωρίς να ξηραίνονται. Η λειτουργία προστασίας από την ξηρότητα αποτρέπει τα επικίνδυνα "σημεία υψηλής θερμοκρασίας" και διασφαλίζει ότι τα μαλλιά σας παραμένουν υγιή και λαμπερά.

Προστασία από το σπάσιμο των τριχών

Το εκπληκτικό φίλτρο πλέγματος στο πίσω μέρος από το Σεσουάρ Satin Hair 7 Colour της Braun προστατεύει τις τρίχες από το σπάσιμο. Προστατεύει τα μαλλιά σας απ' το να αναρροφηθούν και να μπλεχτούν στο εσωτερικό της συσκευής. Αυτό κάνει το στιλιζάρισμα ακόμη πιο εύκολο – επίσης, μπορείτε εύκολα να βγάλετε το φίλτρο και να καθαρίσετε τη συσκευή.
 

Σεσουάρ Satin Hair 7 Colour της Braun: Ειδικά χαρακτηριστικά για τέλειο στιλιζάρισμα


Για ακριβή στιλ

Η εξαιρετικά λεπτή φυσούνα συγκέντρωσης έχει σχεδιαστεί ειδικά για ακριβές στέγνωμα και στιλιζάρισμα.

Ιδανικό για στιλ με μπούκλες

Το στέγνωμα με τα δάχτυλα για κυματιστά μαλλιά γίνεται ακόμη πιο εύκολο με το εξάρτημα διάχυσης. Μειώνει τη ροή αέρα σε ένα απαλό φύσημα έτσι ώστε να μπορέσετε να στεγνώσετε τα μαλλιά σας απαλά κάτι που τώρα σημαίνει καλοσχηματισμένες μπούκλες και πολύ λιγότερα φριζαρισμένα μαλλιά. Η κοίλη διάταξη των δακτύλων όγκου προσαρμόζεται στο σχήμα του κεφαλιού σας παρέχοντας έτσι εξαιρετική άνεση κατά το στιλιζάρισμα.

Τέλειο φινίρισμα

Η επιπλέον λειτουργία ψύχους παρέχει το τέλειο φινίρισμα για να σταθεροποιήσετε το στιλ σας.

Προσαρμόζεται στον τύπο των μαλλιών σας

Το Σεσουάρ Satin Hair 7 Colour προσαρμόζεται σε όλους τύπους μαλλιών και τις ανάγκες στιλιζαρίσματος και διαθέτει 3 ρυθμίσεις θερμότητας και 2 ρυθμίσεις ροής αέρα που μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά. Οπότε μπορεί να γίνει παροχή ακόμη και δυνατής ροής αέρα σε χαμηλή θερμοκρασία.

 

 

 

 

Χαρακτηριστικά:

   

Τεχνολογία προστασίας χρώματος, Colour Saver

Για ζωντανό χρώμα που διαρκεί περισσότερο

yes  

satin ions

Βελτιώστε το επίπεδο υγρασίας των βαμμένων μαλλιών ενώ τα στεγνώνετε

yes  

Ανώτερη απόδοση ιόντων

Δαμάζει τα φριζαρισμένα μαλλιά και τον στατικό ηλεκτρισμό για φυσική απαλότητα και λάμψη

yes  

Λειτουργία προστασίας χρώματος, Colour Saver

Εμποδίζει την υπερβολική ξηρότητα στα βαμμένα μαλλιά

yes  

Μοναδική γωνία φίλτρου 20°

Εμποδίζει το φράξιμο του φίλτρου για την αποφυγή της υπερθέρμανσης

yes  

Βέλτιστη τεχνολογία βαθμονόμησης ανεμιστήρα

Διασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας

yes  

Ειδικά σχεδιασμένο φίλτρο πλέγματος (αφαιρούμενο)

Εμποδίζει το μπέρδεμα των μαλλιών για να αποφευχθεί το σπάσιμο των τριχών

yes  

DrySafe

 

yes  

Προσάρτημα προστασίας χρώματος, Colour Saver

Παρέχει ένα έξτρα απαλό αεράκι

yes  

Ρυθμίσεις θερμότητας/ροής αέρα

 

3/2  

Λειτουργία ψύχους

 

yes  

Ισχύς σε Watt

 

2000  

Καλώδιο 2 μέτρα

 

yes  

Δακτύλιος για κρέμασμα

 

yes  

Χρώμα

 

μαύρο/κόκκινο  

Λήψη οδηγιών χρήσης

download  

Εύρεση ανταλλακτικών

find  

 

ΔΥΟ (2) ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

   helpline 
   211 800 1333

        10:00-20:00

  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

    ΑΠΟ 100 €

  • μεταφορικα μονο 3,90 € 

    εωσ 100 €

  • εκπτωση 1 €

     με τραπεζικη καταθεση

Skroutz.gr Partner

 421 θετικές αξιολογήσεις    66 τον τελευταίο χρόνο